7 Nisan 2014 Pazartesi

Deck Klips / Deck Döşeme Aparatları Montaj Bağlantı Elemanı

Deck klipsleri dış mekan ahşap deck ürünlerin montajı için iki tahtayı  3mm boşluk kalacak şekilde monte etmek için üretilmiştir.Teak deck,iroko deck,merbau deck,ipe deck,çam lareks deck gibi sert ağaçlar çok tercih edilen deck malzemeleri olduğundan bu deck klipsleri kullanıcılara kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlar.Dış mekan ahşap zemin kaplamalar  için vazgeçilmez montaj elemanlarıdır.Cephe kaplamalarda,bahçe zemin döşemesinde,havuz kenarı kaplamalarda,duş zeminlerinde (duş deck) kısaca ahşap deck ile ilgili olarak ürünün montajının yapılabildiği her yerde kullanmak mümkündür.Deck klipsleri; çakma(zımbalı klips),Kanallı metal Klips,kanallı plastik klips olarak çeşitlere ayrılmaktadır.Bu ürünler ahşap iroko,teak(tik),merbau,cumaru,bankirai,massaranduba,garapa,ayous,emprenye çam,lareks gibi ürünlerde ve dış mekana uyumlu tüm ağaçlarda kullanılabilir.

SAĞLAM VE EKONOMİK ÇÖZÜM > PRATİK UYGULAMA > HIZLI MONTAJ > KUSURSUZ İŞÇİLİK 

DİREKT SİPARİŞ HATTI 0554 887 2109

1-) Kanallı Metal Deck Aparatı

Toplam et kalınlık 10,6mm,tırnak kısmına kadar 7,6mm,ağaca giren (derinlik) kısım 9mm,boy 4,4cm ,en 4cm,iki tahta arası boşluk 3mm’dir.

2-) Kanallı Metal Deck Aparatı Yüksek Model

Toplam et kalınlık 17mm ,tırnak kısmına kadar 14mm,ağaca giren(derinlik) kısım 9mm, en 4cm ,boy 5,5cm,iki tahta arası boşluk 3mm’dir.

3-) Kanallı Plastik Deck Aparatı

Ahşap deck (iki tahta) arasına 3mm boşluk bırakacak şekilde ayarlanmıştır.Kanal açılan bıçak ile ahşaba uyarlanıp boşluğu artırmak mümkün olabilir.Plastik klipsler deck ürünlerinin uygulamasında pratik çözümler sunmaktadır.


4-) Çakma  Deck Aparatı

Takoz yardımı ile ahşap deck’e yandan çakılır.Ahşap deck (iki tahta) arası boşluk 3mm’dir.Takoz ile montaj işlemini fotoğraflarda görebilirsiniz.
Cazip fiyatlarla hizmetinizde olup İstanbul’da faaliyet göstermekteyiz ve Türkiye’nin her yerine ürünlerimizi göndermekteyiz.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder